keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Kiintokalustesuunnittelua

Kotimestarit tekevät yhteistyötä Keittiömaailman kanssa ja elokuun lopulla kävimme siellä tekemässä kiintokalustevalintoja. Meitä palveli iloinen ja asiantunteva Janni. Saimme hyvää palvelua ja kalustesuunnitelmat valmistuivat joutuisasti. Muutaman päivän päästä saimme sähköpostiin havainnekuvat, joista on helppo hahmottaa valintoja ja kokonaisuutta. Meidän osalta valinnat oli helppo tehdä. Olimme (lue: olin) suunnitelleet jo aika pitkälle, mitä halusimme ja miltä halusimme kodin näyttävän. Meillä on vuoden loppuun asti vielä aikaa miettiä valintoja ja lopulliset päätökset on tehtävä tammikuun aikana, mutta luulenpa, että nämä tulevat olemaan meidän valinnat.







Eteisen kaappi tulee olemaan peililiukuovellinen ja siinä on valkoinen kapea kehys. Leveydeltään kaappi on 180 cm ja siinä on kolme liukuvaa ovea.







Keittiöstä tulee hyvin vaalea, ei kuitenkaan ihan koko valkoinen. Alakaapit ja laatikostot tulevat olemaan uravetimellä.  Yläkaapit sileillä ovilla, joissa ei ole vetimiä laisinkaan vaan ovet avataan painosalvalla. Ovet ovat mattavalkoiset. Taso on vaaleanharmaa betonijäljitelmälaminaatti. Allas on musta komposiittiallas. Liesituuletinta ei olla vielä valittu, vaikka kuviin onkin sellainen piirretty.







Kodinhoitohuoneen ja vessan ovet tulevat olemaan samat kuin keittiön yläkaappien ovet. Vetimiksi valitsimme pienet ja sirot valkoiset vetimet, jotka asennetaan ovien ylä- tai alareunaan riippuen oven sijainnista. Tasoksi valitsimme tummanharmaan kivijäljitelmälaminaatin.

Kahden makuuhuoneen kiintokalusteet eli vaatekaapit päätimme jättää pois. Katsomme tulevaisuudessa tarvitsemmeko niitä ja hankimme ne sitten myöhemmin.

Näin tänään, seuraavalla kerralla kirjoitan sähkösuunnitelmasta!


Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti